FLYING ELEPHANT

INVESTOR, UTVIKLER OG FORVALTER AV UNIKE MERKEVARER

HUS

INNOVATIV UTVIKLER AV EIENDOM

HOST

INVESTOR OG AKTIV FORVALTER AV EIENDOM

TRIBE HOTELS

EN AV SKANDINAVIAS STØRSTE OG MEST EFFEKTIVE HOTELLOPERATØRER

FIRST HOTELS

«YOUR SECOND HOME IS FIRST» – EN AV SKANDINAVIAS LEDENDE HOTELLKJEDER

Flying Elephant

OM AMANI CHILDREN’S HOME

Amani Children’s Home ble i 2001 etablert av lokale ildsjeler for å motarbeide den raske veksten av gatebarn i byene Moshi og Arusha i Tanzania. Ordet “Amani” betyr fred på Swahili og det er akkurat det hjemmets beboere blir tilbudt her. De får en sjanse til å komme seg unna det farlige livet på gaten til fordel for et hjem hvor de kan komme seg til hektene, vokse og lære i klare, tilrettelagte rammer.

Helt fra oppstarten har Amani hatt som mål, i de tilfellene det er mulig, å gjenforene barna med familiene sine. Essensielt i dette arbeidet er at familiene blir utstyrt med de verktøy som behøves så de kan bli selvforsynte. I tillegg blir det laget individuelt tilpassede planer for hvert enkelt barn som gir dem håp om en lysere fremtid.

Siden oppstarten har Amani Children’s Home reddet hundrevis av barn fra et farlig og uverdig liv alene på gatene. I dag er det rundt 90 barn som anser Amani som sitt hjem. I tillegg til barna som bor her, hjelper Amani nesten 300 barn som er gjenforent med sine familier.

Les mer om Amani:

www.amanikids.org

FLYING ELEPHANT OG AMANI CHILDREN’S HOME

Det var våren i 2005 gründeren av Flying Elephant og First Hotels, Asmund Haare, for første gang fikk kjennskap til Amani Children’s Home. Han var egentlig i Tanzania på safari, men lot seg raskt fascinere av ideologien, de dedikerte menneskene og barna som holdt til på Amani. Året etter kom Amani-ledelsen til Norge og møtte Asmund Haare og hans ledergruppe. Det ble raskt klart at begge parter ønsket et samarbeid, og Haare forpliktet seg til å opprette et fond for å hjelpe organisasjonen.

I tillegg til direkte bidrag fra Asmund Haare og konsernet, så har mange ansatte i selskapet ønsket å støtte arbeidet til Amani ved å donere en fast sum som automatisk blir trukket fra månedslønnen. Konsernet håper nå å bidra ytterligere og styrker samarbeidet med Amani i tiden som kommer. Blant annet er det laget nye skjemaer som skal øke givergleden både fra de ansatte og for hotellkjedens gjester.

For å donere penger til Aamani:

http://www.amanikids.org/donate