POSTED IN: First hotel nyheter // onsdag, september 19th, 2018

Gustav Eddy Larsen er hentet inn til First Hotels fra Dagbladet/Aller. Han skal bidra til å styrke satsingen på e-handel og søkelys på eierskap til egne data hos hotellkjeden.

Larsen har lang erfaring fra kommunikasjonsbransjen og kommer fra stillingen som Head Of Programmatic i Aller & Dagbladet

– Jeg ser virkelig fram til å ta fatt på nye oppgaver hos First Hotels. Etter mange år på publisher-siden og nå sist i byrå, så gleder jeg meg til å begynne i reiselivsbransjen. Krysningen mellom det kreative kombinert med data og ny teknologi gir nye og spennende muligheter, sier Larsen.

Varige endringer
First Hotels har vært på ansettelsesjakt det siste året og hentet inn en rekke nye medarbeidere. Hotellkjeden har et stort kompetansefokus og flere av de nyansatte kommer fra andre bransjer enn hotellnæringen.

– Reiselivsbransjen går igjennom om teknologisk revolusjon hvor konkurransebildet er dramatisk endret i løpet av få år. I kampen om morgendagens gjester så satser vi tungt på å øke trafikken og salget fra egne kanaler. I dette arbeidet trenger vi spisskompetanse på digital distribusjon og her vil Gustav bli en svært viktig bidragsyter for oss fremover, sier Marius Zachariasen, VP Marketing & Innovation i First Hotels.

Den teknologiske utviklingen setter store krav til nytenkning, men gir også betydelige muligheter til selskap som klarer å posisjonere seg godt.

– Kunde- og markedsinnsikt vil i større grad bli lagt til grunn for vårt distribusjonsarbeid fremover og automatiserte annonsekjøp vil bli en del av hverdagen. Da blir det viktig med førstehåndserfaring med denne type mekanismer, noe Gustav er en representant for, sier Zachariasen.

Denne nyheten ble også publisert av:

Travel News:

travelnews.no/nyheter/first-hotels-med-e-handelsloft/

Horecanytt:

http://horecanytt.no/first-hotels-med-e-handelsl%C3%B8ft

Hotellmagasinet:

http://www.hotellmagasinet.no/artikler/first-hotels-med-e-handelsloft/444063