POSTED IN: Tribe Hotels News // Friday, April 11th, 2014

First Hotels portefølje i Danmark vokser videre; fra 1. april sluttet boutique-hotellet First Hotel Mayfair seg til kjeden.

First Hotel Mayfair ligger sentralt til på Vesterbro i København og hvert av de 106 rommene har unik innredning. Dette er det sjette hotellet i byen under First Hotels-kjeden og det er ingen tvil om at Mayfair i lengre tid har ønsket tilslutningen.

– Nå kan vi endelig åpne dørene som et First-hotell og by våre gjester på opplevelsen av det hotellkjeden står for: ”Your second Home is First”, forteller Tony Bak i First Hotels Danmark.

Hotellet scorer svært bra på forskjellige ratingsider og er vurdert som et av Københavns beste hotell. Tony Bak mener det er flere grunner til gjestenes gode tilbakemeldinger.

– First Hotel Mayfair er et boutique hotel med særpreg, individuell stil og personlig attitude. Dette møter gjestene våre i alle ledd og vi legger stor vekt på å yte personlig service. Dette er med på å skape en unik hotellopplevelse for hver enkelt gjest, mener han.

Også beliggenheten til First Hotel Mayfair er førteklasses; kun få minutter unna tivoliet, Strøget og en rekke topprestauranter. Dette gjør at hotellet passer like godt til ferie- som forretningsreisende.

– Det danske markedet er svært viktig for oss og overtagelsen av First Hotel Mayfair er definitivt med på å styrke vår posisjon som en av Danmarks ledende hotellkjeder, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels: +47 920 38 777, roar.ingdal@firsthotel.no

Erlend Ellingsen, Kommunikasjonssjef : +47 920 99 039, erlend.ellingsen@flyingelephant.no

 

Om First Hotels

First Hotels har blitt hedret med prisen ” Danmarks Bedste Hotelkæde” av Danish Travel Awards fem år på rad. Selskapet ble etablert i 1993, og er en av Skandinavias ledende hotellkjeder med 54 unike hotell med sentral beliggenhet i Norge, Sverige og Danmark. Blant disse er First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Twentyseven i København. Til sammen har First Hotels over 6 500 hotellrom og over 2000 ansatte.