POSTED IN: News // Friday, April 4th, 2014

Den vakre byen Lund ble etablert i år 990, og er Sveriges eldste by kun 18 kilometer nord for Malmö. Her har Hotell Duxiana meget sentralt beliggenhet, et par hundre meter fra togstasjonen og med umiddelbar tilgang til attraktive fasiliteter og sentrale institusjoner i byen. Hotellet har i mars i år utvidet kapasiteten med ni nye rom, og er et anerkjent kvalitetshotell i en by med høy aktivitet.

Strategisk utvidelse

– Hotell Duxiana blir vårt hotell nummer 30 i Sverige, og vi er svært fornøyd med signeringen. Siden Lund er et kraftsentrum innen svensk akademia, er dette en god og strategisk utvidelse av vår portefølje, sier adm. direktør Roar Ingdal i First Hotels. Med 30.000 studenter og høy aktivitet innen forskning og vitenskap, er etterspørselen stabilt høy.
– Dette vel-drevne hotellet er et spennende kvalitetsprodukt som vi nå sikrer en ytterligere forsterket posisjon, sier Ingdal.

Hotell Duxiana har vært privat drevet frem til nå, og inngår i First Hotels-kjeden fra april.

– Naturlig valg

Det er Thomas og Judit Diestel som eier Hotell Duxiana. De har arbeidet målrettet med å videre-utvikle hotellet, deriblant kapasitetsutvidelsen med ytterligere ni fantastiske rom og etableringen av den populære restauranten Berlin Bar. Nå fant de tidspunktet riktig for å inngå i en hotellkjede.

– Ved å bli en del av en kjede får vi en langt bedre og bredere distribusjonsplattform, og for oss var det naturlige valget First Hotels. Vi gleder oss virkelig til å bli en integrert del av hotellkjeden, og til å ønske nye som gamle gjester varmt velkommen til oss på First Hotel Duxiana, sier Diestel.

Om First Hotel Duxiana

First Hotel Duxiana er et personlig og sjarmerende hotell, midt i hjertet av Lund og bare et steinkast fra Centralstationen, Universitetet, Stadsbiblioteket osv. Hotellet legger stort fokus på den viktige ”soveopplevelsen”, og samtlige av de 40 individuelt innredede rommene er følgelig utstyrt med fantastiske senger fra DUX med uovertruffen sovekomfort. Hotellet har en veldig hyggelig restaurant, Berlin Bar, som har blitt populær både blant lokalbefolkningen og hotellets gjester takket være dens gode mat og trivelige atmosfære. First Hotel Duxiana tilbyr naturligvis gratis WiFi, og parkering er tilgjengelig i garasjeanlegg 50 meter fra hotellet.